Visualizer - One CH dimmer with 4 Lights

Chat about Show Buddy Active - lighting & video control software
Post Reply
Sound-guy Steve
Posts: 21
Joined: Tue Dec 18, 2018 11:07 pm

Visualizer - One CH dimmer with 4 Lights

Post by Sound-guy Steve » Wed Feb 27, 2019 3:29 am

I'm trying to create a fixture that is a single channel, but shows (4) lights on the visualizer all running together. These are my front spots. I can get it to look right but it's now using 4 channels. Is this possible?

I'm using an ADJ UniPak II

I've tried making a custom fixture profile, but it just adds channels as well. Can I get 4 lights on 1 channel?
front spots.jpg
front spots.jpg (76.37 KiB) Viewed 395 times

cgrafx
Posts: 110
Joined: Sat May 28, 2016 8:52 pm

Re: Visualizer - One CH dimmer with 4 Lights

Post by cgrafx » Wed Feb 27, 2019 5:23 am

Not sure its possible but imagine Dave will chime in here at some point.

The challenge your facing is the ADJ UniPak II is not a Light its a single channel DMX dimmer/switch pack. You could have anything plugged into it.

Dave Brown [admin]
Posts: 1806
Joined: Sat Sep 15, 2012 4:53 pm

Re: Visualizer - One CH dimmer with 4 Lights

Post by Dave Brown [admin] » Wed Feb 27, 2019 9:50 am

Not possible at the moment, but it's on my TODO list! A few people have asked for the same feature to support multiple fixtures sharing the same DMX address.
Dave Brown - db audioware
Author of DMXIS | D-Pro | Show Buddy | Show Buddy Active | ArtNetMon

Sound-guy Steve
Posts: 21
Joined: Tue Dec 18, 2018 11:07 pm

Re: Visualizer - One CH dimmer with 4 Lights

Post by Sound-guy Steve » Wed Feb 27, 2019 7:17 pm

Thanks for the reply! Yes, my entire show is mirrored, so I will only be able to display half of it in the visualizer, until the upgrades happen. I just purchased SBA yesterday so hopefully this and other upgrades will eventually come to play.

DJZombot
Posts: 5
Joined: Sat Nov 17, 2018 8:41 pm

Re: Visualizer - One CH dimmer with 4 Lights

Post by DJZombot » Thu Feb 28, 2019 1:55 am

Sound-guy Steve wrote:
Wed Feb 27, 2019 7:17 pm
Thanks for the reply! Yes, my entire show is mirrored, so I will only be able to display half of it in the visualizer, until the upgrades happen. I just purchased SBA yesterday so hopefully this and other upgrades will eventually come to play.
Hopefully soon. I upgraded for the visualizer myself but it doesn't work with my movers so I'm kinda just back to using regular DMXIS.

Post Reply